Maaf, tak dapat hupdate blog ini dengan sempurna.

Kersani terpaksa mengarung air dekat 20 minit sebelum dapat cari oasis internet kat cyber cafe yg serba usang ini. Hehe!

Apapun, kersani akan cuba untuk hupdate blog ini sekerap mungkin in future. Stay tune wokeyh?

:D

p/s; hupdate blog di CC dengan seluar yg basah lenjun sungguh memalukan. Haish.... Kat howetown kersani, hujan dah 3 hari tak berhenti. maklumlah pantai timurrrrrr...

stay safe dan jangan main hujan. nanti demammmmm....


16 ulat gigit daun hijau:

wuuu.. lame dah u xupdate. dah start cuti ke? slmt bercuti ye..

p/s : beli la broadband lg senang, xya susa2 lg pegi cc :)

hehehe..gudlak and jage diri ketika musim hujan yer ~

uih,kersani org pntai tmur kah?
ngeri mne?
klntan?tganu?phg?

wani - yerp! dah agak lama start cuti dan agak susah nak cari internet di sini.

broadband? haha! my hometown boleh support gprs je. mau 30 minit just utk download frontpage je... hehe!

tq for the suggestion anyway... :D

farhah - thanks. u too. how is holiday going on? great?

kuyam - yerp. pantai timur belah east coast virginia.

maknanya, kelantan.

hehe! :

why?

mengarung air tu ape?kau cedok air ke? (O.o)

salam ziarah,,=)
i'm following u..
tp x smpt hbis baca lagi post2 awk.pnjg jgk yer...=)

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

main hujan tak boleh. mandi hujan boleh :)

Suraya i - mengarung air tu maknanya aku kena jalan dalam air sebelum sampai kat CC tu...

soffya - terima kasih. maaflah lama blog ini tiada update. memperbetulkan hidup utk seketika...

cik Epal - mandi hujan boleh... boleh demam! hehehe!

kebahagian itu memang ada di depan mata tp utk mendapatkannya tidak semudah mengupas kulit kacang.=)

may is sarah - setuju. ramai yang mangatakan dapat melihat kebahagiaan, tapi tidak ramai yang dapat menyentuhnya.

btw, awak komen di post yg salah. :D tak apa, perkara kecil.

This comment has been removed by the author.

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed