Dia sudah datang balik. Datang balik dah...


Jumpa? "Kalau dapat, baguslah. Kalau tak dapat takpelah."


Arghhh, ini yang buat aku lemah semangat nih!


Patut ke? Tak?


Adooiiii!!! Rasa macam nak dengar balik lagu sejati. Lagu kami dulu.


12 ulat gigit daun hijau:

nak aku faham ke tak mksd blog ni???

"lagu kami dulu"
ehem.si pujaan hati da datang balik?

trima kasih kata sy pndai!
^_^
haha~

fikir2...patut ke tak patut=)

Xyah! Sebab ur not 100% sure. Ade 'kalau tak dapat, takpelah', I dont like it.

Full commitment, babeyh!

agree2.hehe.

api - hmm, rasanya kalau kamu baca satu post lama aku, kamu akan faham. tapi kalau xnk faham pun xpe. no biggie bro. chiil~

khadijah - err, pernah. pernah jadi lagu. pujaan hati? hmm, terlalu lama, sudah tidak faham istilah itu...

Suraya_i - yer. baek! :)

Norzila Noh - err, first time komen? yeah, tak patut rasanya...

AlexAlabasta - agreed. but the prob is that i know she wants it. but she makes it like i'm the one wanting it... think ur right in anyway...

Orkid - it's 2 to nil now! hehe... thanx.

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed