AMARAN oleh Kerajaan 1Malaysia!!!

Post ni dibuat sewaktu aku ada Final Year Project Report utk disiapkan dan aku takde mood se'sen' pun utk memulakan report aku. Jadi, kamu tahan sajalah apa karut karutan yg aku tulis kat sini.


Perempuan, besar atau kecil memang pandai bergaya. Itu lumrah hidup atau lebih tepat jika aku katakan hukum alam bahawasanya perempuan memang lebih pandai bergaya dari lelaki. Sejak dari kecil dan walaupun masih tak ada ehem2, mereka memang diciptakan Tuhan utk kelihatan cantik, comey, cute, mulus, mungil, menggoda dan bergetah! Aku tak mau membebel banyak2, kamu lihat saja foto2 di bawah dan kalau rasa nak berdebat, tak payah! Confirm2 aku menang!


Budak perempuan!


(look at me baby! see my cute little red tongue???)


(owhhhhh!!! I'm SOOOO HOTTTT!!!!)


(it's saturday nite and i'm going to da PARTYYYY!!!!!)



Budak lelaki???


.....


.......


..........



(apa pandang-pandang?? Nak kena tendang??!!!)


Kan???


Chiow~


6 ulat gigit daun hijau:

hohh...xyahla puji pompuan lebey2...

i malu la..ahaks!!lalala~~~

cute siot dak2 tu...

imHepPie - err... tersalah komen ke apa ni? hahaha!

api - 2 2 anak sedara aku. alah, budak budak. mana2 pun cute ye tak?

hahah.tp mmg cute giler budak pompoan tu..

Rose : nur sarah hannan nama dia..

aku suggest elisha kat abang aku, tapi dia xnak! hehehe... :P

OMG!! comel nyaa yg si ppuan tuu!! mcm nak cubit2 je pp tuu! yg laki tuu pun comel! muka gangster! memang 'MEN'ly!! :P

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed