Sebagai menghormati tag dari Keane, tag kali ni aku akan cuba jawab sejujur mungkin. Aku harap korg tak kisah.


1) Siapakah name kawan rapat anda waktu kecil dulu?

Nick, Kevin dan Joe Jonas, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Elisha Cuthbert, Justin Long, Blake Lively, Leighton Meister, Ed Westwisk, Chase Crawford, Asyraf Sinclair, Aishah Sinclair, Fazura, Sazzy Falak dan Justin Timberlake. Semua member kamcing aku masa kat Tadika Sri Setia.


2) Apakah permainan mase kecik yang anda masih ingat?

Nintendo Wii, Playstation 3, trampolin, piano dan original customed Transformers toys dari Hasbro. Dan ooh, kitorg ada playground sendiri kat Disneyland Hong Kong. Kat situlah aku kenal Elisha Cuthbert. Hillary Duff pun sama.


3) Kalau anda gaduh dengan kawan anda, apakah yang akan anda cakap kpd mereka?

Aku cakap "Maaf, mulai hari ni kau tak boleh makan McD lagi. Sebab McD datuk aku punya...."


4) Di kawasan manakah tempat feveret anda bermain?

90210, Beverly Hills. Hollywood Garden. Medison Square Garden. Trafalgar Square. Rhode Island. Malibu. Miami. Dan ada satu dua tempat lagi yg aku tak berapa ingat. Selalu kalau nk mandi pantai, aku ajak member2 aku naik heli pegi Mauritius.

5) Apakah cita-cita anda semasa kecil?

Mewarisi perniagaan McD datuk aku. Dan mewarisi 40% share dalam shipping indusry nenek aku.


6) Apakah rancangan kartun yg anda gemari?

Starship Troopers!!! Kat mansion aku, ada skrin 144 inci utk layan kartun je. Untuk game, aku ada tv set lain dengan home theater Dolby Digital 12.1 Surround System. Dan ooh ya, aku tak layan kartun2 macam Yokies, Along, Si Batu, Si Kayu dan tah hapa hapa lagi kartun2 melayu murahan yg lain except Usop Sontorian.


7) Makanan ringan apakah yg anda akan borong di kedai?

Aku tak suka makan ketika bermain. Tak hygenic dan properly served. Selalunya 12 orang chef akn bergilir2 masak utk aku dan kawan2 aku lepas kitorg habes bermain.


8) Nyatakan rakan zaman kanak-kanak anda yg anda teringin jumpa skrg?

Barney Stinson, Miley Cyrus, Demi Lovato, Jacoby Shaddix, Liv Tyler, Scarlet J, Owen Wilson, Brendan Fraser dan Megan Fox. Tapi member aku yg betul2 kamcing masa kecik adalah Michael Bay. Dulu dia penah kata nak buat Transformers ada senjata lastik. Maybe T3 nanti kot dia buat. Kot...

9) Apakah gelaran anda semasa kecik?

Matt Pie, Johnny P, Don Huan de Pie, Leonardo Pierson dan Roger Piederer. Tapi kalau kat malaysia, Elisha selalu panggil aku 'baby' je. Aku pun tak tau kenapa.


10) Siapa yg mahu ditag?

Keane dah tag semua dah!


6 ulat gigit daun hijau:

ini fakta atau auta?
(-_-")

err.
lihat statement di awal perenggan.
mekasih.

hehe! :P

spkah elisha itu?? knp sy xkenal?? heee ;)

wohh..nnti kem salam sama itu zac efron eh...ahaks~~

chipsmore - elisha? crush saya yg pertama. dia berlakon citer 'the girl next door'... hehehe! :P

imHeppie - takde masalah. petang raya kedua nanti dia nak datang rumah aku. nak join? jom ah!

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed