Ini ada sebuah cerita. Dulu masa mula-mula Sang kiwi nak kenal epal hijau, semua takut2.


Nak tegur takut2, nak jumpa takut2, nak dating takut2.


Sekarang? Wahhh, dia sudah lebih dari kita.


Intern satu tower sama2. Makan satu meja (kalau tak satu meja, takde selera). Balik keje kadang2 naik lrt sama2. Tengok wayang sama2. Keluar hujung minggu sama2. Semua sama2.


Cuma yg gua heran, dulu kemain takut2. Kalau dalam lecture, tak nak pandang satu sama lain sebab takut orang lain perasan.


Tapi takpe, sebagai member yang baik, aku ada simpan gambar lama sang kiwi tengah ‘ngedate’ dgn epal hijau. Mari usha.


Muka dua2 comel sebab menahan gugup di dada. Maklumlah 2 2 budak 'baek'.


(date kat padang beb... :P)


(lampu dan tiang menjadi saksi chenta kita...)


(eh? dah prasan?? Ahahaha!)


Gelak2! Tapi aku respek sama ini 2 orang, diorg masih bersama selamanya sampai sekarang. Cuma 2 2 dah tak berapa nak cute, sebab dah tua. Smoga berbahagia korang...


p/s: cik Epal hijau, nak saya release gambar2 lain lagi? :P


Peace and Chiow!


(sumpah lepas ni farhah bunuh aku! Hahaha!)


8 ulat gigit daun hijau:

comelnya!
biasa la mula-mula nak bercinta..
malu-malu,dah lama..
dah biasa n selesa bersama!
;)
*copy paste balik!
;D

Jahat syalll~

Hahaha~!

hahahaa. comel gileeee. hahaha. ok2. pasnih xnak ah crik psl dgn ko. kang abes kisah cinta aku ngan ojan yg ala2 filem tamil ko expose cni :P

oittt!!!sengal tol matpi~~~~kureng asam jer...die g wat satu post plak tuh..hampeh2..seyes aku kejar ko pasnih weii..siap2 tuk lari ekk..huaaaaa..~~
rahmah: cess...meh r backup aku!hahahha~=p

Dahlia - yeah! skrg bukan selesa je, 'lebih' dar selesa. hee!

AlexAlabasta - wuarghh!! dendam terbalas!

Orkid - ahahaha! no need to worry, crita itu tidak masuk database saya. hehe!

Farhah @ Epal Hijau - muahahaha! (gelak evil!) :P

mase ni mcm aku ade bersame2 je ni..

comel!!!wah,hebat ko peah, ade paparazzi amek gmbr ko lah peah

Suraya - yeke? ada ek? hehe! :P

Saf - hahaha! papparazi?? kikiki!

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed