Aku agak Bowbow tengah frust sebab seminggu lebih2 lagi, dia dah kena berpisah dgn Abang Jo. So, dia wat tag ni supaya tak nampak sgt dia tengah sedih. Biasala, lelaki macho naik ducati mana boleh menangis, ye tak? So, utk mengubat sindrom hilang kasih Bowbow, gua layan tag ni.

1) Berapa berat badan anda naik?
Ntah! Tak timbang. Yg pasti, naik...

2) 5 Benda yang anda beli sepanjang intern?
Beg galas, Cookie, Levi’s, iPod, tiket2 wayang di kala kebosanan…

3.Kata-kata Pedas Paling Diingati?
“You aaa, tala boleh duduk lain workstation sesuka hati ooo…"

4.Kata-kata Manis Paling Diingati?
“Good job!”

5.Berapa kali anda potong Rambut Sepanjang Intern?
2 kali. Selekeh...

6.Kerja paling penat yang pernah anda lakukan?
Membuat php utk database bagi 100 lebih projek minyak ngan gas.

7.Kenderaan yang kerap dinaiki sepanjang intern?
KTM, Lrt, Motor abg aku.

8.Berapa kerap anda pulang ke rumah sepanjang intern?
Secukup rasa.

9.Ada tempat paling menenangkan fikiran selepas balik kerja?
Taman KLCC. Flora yg hijau dan ‘fauna’ yang seksi baru balik shopping.

10.Apakah tabiat terbaru anda semasa intern?
Pagi pegi keje misti layan lagu dulu. Petang mesti nk dgr ‘kerusi panas’.

11.Bos Yang Pemurah atau Bos Yang Sporting?
Bos yang sporting. Pemurah skali je.

12.Letak nama orang yang korang menyampah sepanjang intern? Hahaha!
Staff PEP yang kedekut cubicle!

13. Minggu ke berapa yang paling anda ingati?
Minggu 2nd presentation. Dah macam kenduri, ramai gilos datang time tu!

14.Apa yang rosak sepanjang tempoh intern? Akhlak dikecualikan.
Perhubungan dengan member2 yang jauh.

15.Dunia ini (Penuh Tipu Daya/Harmoni Aman Damai) sila pilih satu dan komen.
Dunia ini Penuh Tipu Daya. Komen? Aku pun salah seorang

16.Kerugian terbesar yang anda hadiahkan kepada syarikat?
Masa. Hehe!

17.Adakah SV anda sayangkan anda?
Kot. Dia suruh aku datang jumpa dia balik lepas grad. Samada nak bagi anak pompuan dia atau position dia, aku tak brapa pasti.

18.Kawan yang banyak membantu semasa intern?
Yang tau aku ada blog dan yg slalu ajak aku kluar time weekend.

19.Gambarkan tempoh internship dalam satu perkataan…
Leceh!

20.Gambarkan diri anda selepas internship dalam satu perkataan…
Rileks…

Bowbow, thanks for the tag~

3 ulat gigit daun hijau:

This comment has been removed by the author.

hahah!!! so sweeet gile rpost nie!! mista kiwi and missss epal, nnti dah kahwen jgn lpa ajak kitong! :)

Fauzan - yeahh!

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed