Aku jumpa klip ni (tengok bawah!) masa tgh usha video2 Paramore kat youtube. And maybe kalau korg tak pernah dengar lagu2 Paramore atau tak pernah kenal langsung menatang apa itu Paramore, that red-headed girl yg tengah live interview dgn budak tu adalah vokalisnya.


(Paramore!!!)


(Hayley Williams aka budak mangsa buli anggota Paramore yg lain)


Nama sebenar gadis sunti ni ialah Hayley Nichole Williams tapi fan2 dia slalunya panggil dia Hayley saja. Berumur baru 20 taun (27 disember ni, umur dia 21), Hayley bersama dgn Josh dan Zac Farro serta Jeremy Davis bersatu pada 2005 utk menubuhkan Paramore. Dan dari situ minah ni belajar vokal dgn gigihnya dari sifoo Brett Manning utk memantapkan vokal dia.


Antara lagu2 Paramore yg telah membolehkan Hayley ni dinobatkan 2nd Sexiest Female Vokalist selepas Amy Lee adalah "That's What You Get" (ada gua selit video kat bawah jugak), "Misery Business", "Conspiracy", "Crush Crush Crush", "For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic", "Emergency" dan pelbagai lagi. Membuktikan Paramore walaupun adalah sbuah band yg baru, mereka begitu serius dgn muzik punk, rock dan alternatif mereka! Album pertama diorg yg telah mencipta kejutan di States adalah 'Riot' yg dianggap menjadi salah satu art peace yg gempak sbg introduction bg Paramore.


Picit sini utk tau lebih kenal dekat dgn Paramore.


p/s: aku cuma tertanya-tanya, Hayley di dahla fames dan cun, tapi dia still melayan peminat kecik dia dgn baik. siap trima offer budak tu jadi BF lagi. artis kita ada layan peminat mcm tu???


-duaduniaberbeza-


chiow!


(brutally cute isn't she??)


(them. simple, sempoi dan kelakar!)


video
(Paramore MTV Life: That's What You Get)


video
(Hayley n Cute Lil Boy Ryan...)



7 ulat gigit daun hijau:

hayley jek?? grup member lain??hehe

i love paramore!!!

waaa...sy x pena kanal ape itu paramore..hakk

jijie - haha! kan ada nama diorg tu? link pun ada sy sediakan... :)

rose - yeah!! their music is awesome n they're so down to earth...

chipsmore - now i hope u've heard their scream... :D

ala..but u more focus on hayley..tak aci tak aci.. =p

jijie - yeke? hmm, maybe sebab karakter hayley yg comel2 n gila2 membuat dia lebih 'terfokus'... ahaxz! :D

hayley sgt comel!
sore sangatlah power!
besnyee leh nynyi power cm die.hehe

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed