Post ni aku buat semata2 Cik Jijie PeggtonVille yg tag aku. Sumpah kalau orang lain, aku lebih sanggup buat 2 3 esemen yg tak siap2 lagi...


Undang2 tag (kamu tak baca pun takpe, sebab aku tak nak tag sesapa!):

1) Pergi ke folder foto, dan pilih folder ke 6.

2) Pilih foto ke 6

3) 'Pos' kan foto itu dan ceritakan (macam karangan UPSR...)


jadi, ini gambarnya!



Gambar masa camping kat lubuk timah. Antara kerabat2 diraja yg lain yg turut serta masa tu ialah Ahli Mangku Negara Bobo, Orang Kaya Ulam Raja Pedot, Tengku Mahkota Diraja Sulu Ojan, Panglima Angkatan Laut Dan Hal Ehwal Perdagangan Keane, Bendahara Dewata Perkasa Raja Anep, Raja Muda Cenderawasih Biru Pisunk, Bendahara Luar Pangiran Istana Remy, Yang Dipertuan Muda Gajah Afrika Azfa dan of course Laksamana Keris Lok Tujuh MatPie... yakni beta sendiri.


Kaum kerabat raja macam kami dah bosan selalu bercuti kat luar negara, so kali ni masa study week, kami memilih masuk hutan lipur pulak. Sambil memberi sedikit cenderamata pada wakil setempat yg tak habes2 memintak kami memilih anak2 dara diorg sebb nk jadikan kami menantu. Whut The Heck!!


Kami menolak dgn baik. Dan sesi hora2 tersebut berlangsung dengan jayanya sebab anak2 dara kampung kat situ sudi menemani kami mandi manda (cuma gambar xleh 'release'lah, takut orang kampung marah kan?).


Selepas mandi manda selama lebih kurg 3 hari 15 malam tanpa henti, kami naik ke langit. Eh, silap! Naik ke darat. Hehehe...


Sekian melaporkan!


Heheh! Berita penuh tipu, TV3 rangkaian anda! Membawa warta sembang belaka! Mekaseyyy...


Chiow~


3 ulat gigit daun hijau:

ni rombongan meminang tun teja ke? hoho~

heh..lubuk timah...='(

sib baik gambar ni..
kalo gambar tgh posing baik punya nak kena post jugak ka?

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed