Saengil Chuka Ham Ni Da my " Pinku Jelly" Kim Tae Yeon...

Nanti bawa SNSD ikut SuJu datang buat konsert di Malaysia ya?

Aku tunggu.

Stay sweet, stay cute, stay beautiful as you are...

Dan owh, kamu suka kaler light blue dan purple blue kan? 


9 ulat gigit daun hijau:

tggu jgn tak tunggu.........

Zetty E - Yerp! sedang menunggu...

thanks for wishing me a happy bufday! XD


*hahahahahaha~

oh!oh!oh!tae yon comel~tpi yuri lgi comel :P

Suraya i - yeah, u too babe.

:D

Farhah - haha! masing-masing ada preferences sendiri kan?

yeap, Yuri is really a chatterbox in SNSD...

sebab tu aku rasa dia orang kedua paling best nak borak lepas Tae Yeon! hahaha!

^_~

hahaha yuri memang banyak ckp.tpi tae yon maybe she is a dj.so, mmg lagi-lagi banyak ckp~

gila korea betul lah dia ni. hihi

marjeena - haha! agaklah... dulu layan muvi saja, skrg ni semua layan...

:D

much much better than tgk drama melayu yg pathetic. tak semua.

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed