Lagu yang sangat indah...




~Sorry Sorry Sorry Sorry
Naega naega naega meonjeo
Nege nege nege ppajyeo
Ppajyeo ppajyeo beoryeo baby
Shawty Shawty Shawty Shawty
Nuni busyeo busyeo busyeo
Sumi makhyeo makhyeo makhyeo
Naega michyeo michyeo baby~




Pastikan kamu dengar yang akustik!



dan selamat berjaya pada calon-calon SPM yang bakal berdepan keputusan anda esok.



6 ulat gigit daun hijau:

Lagu ni best sgt!!!!!!!!!

wani g.g.g - kan? kan? kan?

:D

haha matpi..majority entry baru ko msti psl korea thingies XD

Suraya i - yang ini post last about korea. lepas ni takde dah.

hehehe!

:D

maaf,maaf,maaf.........

zetty e - tak apa. tak ada apa yang perlu dimaafkan...

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed