Pepatah Cina ada menyebut,

Bila kamu hilang sesuatu yang kamu sayang, atau cinta, ia hilang dan pergi bersama nasib yang buruk.

Jadi jangan terlalu bersedih atas kehilangan itu...



Wise saying, "You Lose Something, You Gain Something..."

But, why do I only feel the loss?


10 ulat gigit daun hijau:

hey. cheer up! mmgla lumrah takkan rase the gain tu skang. few years nnt baru rasa sgt bsr hikmahnye. ok. :D

sebab u tak jumpe lagi nasib baik u tu...just go with the flow,kalau u jalan a few metres lagi jumpe la tuh... ;)

aku rse ape yg ko rse....

harap begitulah....

msHanum - how do u know my plan?

api - it s*cks right?

hey.nice one.alahh.nanti rasa kosong ituh akah terisi.trust me!! ;))

marilah happy mcm otromen inih! haha ;)

Oh techic Oh - Yeah, i'm hoping so.

Hoping for miracle yang tak sampai2 lagi.

Otromen xpe, bosan2 boleh terbang pegi sana sini.

:D

ermm...just playing the 'guessing' game... ;)

Well, life is always like that,bile u tgh happy2...suddenly u realize u dah in a sad mood...because life is like a wheel,there's ups & downs.

msHanum - sapalah yang cipta tayar tu bulat kan?

kalau tak, dah ada kat atas, mesti slalu kat atas jelah.

heh!

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed