Post kali ini tidak serius. Hanya sekadar gambar-gambar hidangan lazat yang telah aku nikmati sepanjang minggu ini dah minggu lepas.

Aku bersyukur walau aku tak belajar di luar negara, aku masih dapat merasa sate dan tom yam yang enak. Serta budu dan belacan, sesuatu yang aku takkan resist sampai bila-bila.


(sate restoran 'Buluh Perindu', Bandar U. Boleh tahan. RM8 utk 20 cucuk. Okeylah tu...)


(aha, kuah kena mintak lebih!)


(pizza baru dari Pizza Hut. Biasa je. Lupa apa nama dia. Tapi size agak besar dari pizza biasa.)


(honey chicken wings? mana satu wings dia aku pun tak sure...)


(balik balik, sosej jugak yang ko jumpa...)


Pizza Hut? Mana-mana pun ada kan?


10 ulat gigit daun hijau:

waaaaaaaaaaaaaaa~~ nape post kali ni pasal makanan... sate xleh blah ok??? yg laen ad kat sini.. pizza depan rumah je.. tp sate~~~~~~~~~~~~huuuuu.. sini ade je satay tp mau yg malaysia punya... mau~!!waaaaaaaa~~!!!!

Satay kajang is the best. xde satay yg dpt lawan satay kajang lagi so far. hehe. and pizza yg baru tu, xsedap ah, not my taste, dia nyer crust rase biskot

i love dominos more XD

bestnyerrrrrr...

Mas - :) balik je Malaysia, roger! Nanti saya bawak awak pegi makan sate kat Rantau Panjang.

Nak kata lagi sedap dari sate kajang tak berani, tapi dia punya gravy is wayyyy better!

Wani G G G - Awak compare dengan sate yang mana? And rasanya saya pernah makan sate kajang, the sate is big yes, tapi in term of rasa, i don't think it's the best in town.

U have to try Sate in Rantau Panjang and in Rawang as well.

Baru comparison tu fair kan? :)

Suraya I - Owh? Tak pernah try Domino's.

Any suggestions?

Fauzan A - kannn??

ahahhaha.. u promise me dat~!! yeah!

Mas - takdehal. sempoi je. bukan senang nak blanja doktor ni...

:)

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed