Anang, kau bertuah kerana kau dianugerahkan pandai buat lagu.


Bolehlah kau buat lagu sedap macam Separuh Jiwaku Pergi bila cinta kau pergi.


Tapi aku? Main gitar pun tak pandai.


Tak apalah, lukisan kau masih ada. Masih ada.


How i wish aku pandai main gitar. Biarlah lagu aku tak sedap, tapi telinga aku aman mendengar lagu sendiri.


p/s: gua dibenarkan jiwang dalam post kali ni.


12 ulat gigit daun hijau:

yela jiwang la...eh nnti da pandai main ajar aku lak eh

aku pon x pandai main gitar ni.. apatah lagi mencipta lagu jiwang.. ;p

emm blaja la main gita :D

imHepPie - haha. kalau aku tau main. macam lambat lagi saja. jari aku macam bukan dicipta utk main gitar.

jai - hahaha! tak semestinya lagu jiwanglah. hahahaha!

:P

wani - haha. yosh. tnggulah ada masa lapang. nak dalami skil buat lagu skali.

drum pun minat jugak

adeyh.

sukew dgr lagu klu main dari gitar :)
mainkan untuk saya klu da pandai nanti yek! hehe

Are'Ja - insyaALlah. kalau dah pandai.

:D

thanks singgah ini blog yg tak seberapa.

blaja main gitar?
menarik...
nanti mainkan gitar untuk saya yek...
lagu back here-bb mak... =p
p/s siap nk request tahapehape lak..huhu

jijie - haha. kalau dah pandailah. mungkin saya xde seni bermain gitar lagi. kena blajar satu demi satu.

jari lebih senang melukisa dari memetik string gitar.

nak belajar, tp xde org nk ajar.. ~ T-T

misteriaku - cari je member2 yg pandai. orang kata blajar dgn guru lagi cepat pandai dari blajar dgn buku.

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed