video


Steve Tyler - another living legend.


and still, i do feel better every time i enjoy this vid. it's nice. it's just awesome how the spirit flows rite into my head.


this song. you.



12 ulat gigit daun hijau:

like *thumbs up*
cam kat fb lak
hahah

Rafi - hahaha! cool. this song is good ain't it?

owhh!! i always lovvee santana~~

Rose - yeahhh. The song is nice, the lyrics is great. Whut else do you look for in a song rite? :D

u tgh mrh ke ni? :P

"Awak pilihlah nak makan kat mana. I tak kisah. Cuma I tak nak kat restoran melayu, cina atau india. Pastu, tak nak makan makanan melayu, chinese style i dah selalu makan. India? Hish, tak kuasa I! Western? Baik makan kat cafe je. Mcd, KFC semua tu biasa sgt. Kalau boleh, biar makanan tu Donald Trump je penah rasa. I ikut je U nak makan kat mana. I tak kisah..."

i love this one, haha. xpnh lg jumpa prmp mcm ni so, kalo jmp, gtao la i ye, nnt i ajak dia mkn we'll see what kind of answer she'll give. haha. anyway in reply to ur post here i think bkn semua prmp mcm tu and kalau dh fed up sgt dgn prmp why involved with them in the first place? ye tak? :P and psl tny mcm2 ble asalnye just nk ajak mkn, well maybe its bcoz prmp slalu pk jangka masa pjg, and dorg nk tao if dorg slmt ke tak mkn fud yg akan dmkn and all, not being a sexist or anything la ok. haha ske je wanna argue with u :P

perggghhh.... panjang giler ah entry ko ni... sempot gak nk membaca... =P

wani - hehe. guess whut. diorg takkan berkelakuan macam ni in front of their friends. moreover, whut's the use? diorg perlukan conformity bila bersama dgn perempuan lain. diorg act macam ni selalu dgn lelaki je. nampaklah mcm ada 'style' tapi sbenarnya minah kampung je kadang2 tapi berlagak macam upper east side punya people.

and pasal involvement dgn perempuan, bila main hati dan perasaan ni, itulah yg kadang2 sampai berkorban apa saja tu. kan?

n about pasal pikir panjang, i think tu bukan pikir panjang, tu pikir utk melecehkan benda yg simple... hehehe! well, u got some thougtful ideas there. :D

jai@jezz - baca atau tidak, terima kasih! haha.

:D

memang pjg giler post but interesting! haha.. XD

*double thumbs up!*

zue - thanks. :D thanks for stopping by here....

hehe.
aku rase lah, ramai orang sekarang kebijaksanaan die tenggelam oleh nafsu.
akal entah ke mana, nafsu yang dijunjung.
hujung2 bersepai menjahit luka.
kalau tak kat dunia, kat akhirat sambung sesal.

hehe, aku berpendapat secara umum :)

anis nadiah - mungkin. :D moga masih ada masa utk diperbetulkan.

kan?

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed