(poster pun macam misteri je....)


Had a great time watching this newly arrived movie!


Aku tak rasa aku nak cerita banyak or review in detail about this disaster-kind movie, but then again, aku suggest korang yang free, pegilah layan movie ni kat panggung! Dijamin best, terbaikkkk dari ladang coco crunch!


Story line: 4.5 out of 5 stars!

Character development: 4 out of 5 stars!

Action: 5 stars!!!


Whut more can i say? Movie ni kluar tepat pada waktu movie2 lain semuanya fail utk capture aku punya enthusiast. So geng, ajak bf, gf, member2, mak cik, pak cik, abang ipar, adik ipar dan ketua kampung korang utk layan movie ni. Anyway, it's rated as 13PG, so nothing to worry about the ehem ehem scenes.... Memang tak banyak pun! :P


Lepas ni confirm aku cari DVD dia.....


Oooopps, bows to Pedot, Azfa, Jared, Keane, Nita, Suraya, Fasha and Meera for the great night! Anytime soon, kita lepak kat dataran lagi okeyh?


Chiow!



14 ulat gigit daun hijau:

Belum berkesempatan tengok cita ni, nampak menarik!

IMCurtain.com

aik. ni dh hbs final ke ni. haha lek2 je tgk wayang

pergh, cari dvd plk tu~~~ =O

IMCurtain - yup! layan betul. tak tipoo walau sikit pun.

heh!

wani - hahaha. final belum abes, tapi tengok wayang ni satu usaha murni nak release tekanan...

kikiki! :P

Suraya i - xpe. berbaloi2 kalau beli DVD pun, sebab boleh tgk byk kali...

hehe!

twilight ko rasa berbaloi tak beli DVD?

hmm.......

bes gilerrr cter ni!!!

Rose - yeah. setuju! :D

haha buleh percaya ka bintang2 hang ni? hehehe

rasanya kalau tgk sambil makin koko cruch ke pop corn lagi feel yek?

oleh krane aku bkn peminat twilight, so i wud say kalo x bli dvd die pun xpe~har2~

YobSumo - haha! aku tak soh hang percaya pun...

hahaha! layan sambil makan nasik lemak bro! tu paling best....

heheh!

Suraya 1 - yeke? ntahlah, rasa macam nak buat collection.....

:D

best! but have to put logic aside totally la tgk cer ni. Ape2 pon, best~!!!

AlexAlabasta - hahaha! yeah, hero dia x cedera sket pun... hehehe! :P

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed