Kihadapan Adik Manis, Minaci Musnita...


Sesungguhnya kidatangan adik manis ke tempat kerja abang pada malam simalam telah membuatkan jantung abang berdegup-degup kincang. Abang sindiri tada mengetahui adakah ini chenta pandang pertama abang pada adik manis.


Adik manis selalu sombong sombong sama abang. Tapi tadapa, abang sikit tada kisah juga. Abang tau adik manis sangattttttt suka itu white coffee ais. Itu pasal tiap tiap kali adik manis datang juga, abang kasi bikin itu air sama adik manis.


Tapi abang sikittt juga kicil hati. Adik manis silalu datang itu sama lelaki lelaki. Abang tara suka! Adik manis senyum sama abang, abang sekali jadi cair juga. Macem air batu! Bila adik manis panggil 'anne', abang rasa macam satu kali mau cium adik manis juga! Abang banyakkkkk suka.


Abang tara pandai tulis itu email la. Sikali abang mau kasi tau abang chenta sama adik manis. I Love You! One two three!


Kuch Kuch Hota Hei,
Abang Banyak Suka Sama Adik Manis Hey...


Yang Bener,

Raja



36 ulat gigit daun hijau:

geli plak aku dgn ayat anne tu.haha

ni btul2 ke matpi?

ooo... patot arr nita slalu g mapley~ hehe~ ;p

mana adik manis nak layan bro. kau dah macam bangla jual karpet dh ckp. hahaha

ahaks......i tak tau ye..anne bru mnunjukkan 'belang' die smlm..hahaha..mmg syes die nk update blog die matpi nihh..lawak2..

:)

i know her!!!! lol

hahahaha..kelaka gile~

misteriaku - haha! brader, dia dah sehabis jujur dah tu....

hehe! :P

safwanah - kenapa? jealous? haaaaa, memain dengan anne lagi. ingat senang ke nak anne jatuh hati dgn kau?

muahahaha!! :P

mfeoleo - hehehe. selalu gi mapley dan slalu order white coffee ice n RBTM!

hehehe...

:D

ape bro? aku pompuan la weh.haha

kambeng hitam - haha! bukan akulah... ada mamak ni jatuh chenta dengan kawan aku....

hehe! :P

kau tak rasa ayat dia romantik ke?

nita - hehehe... aku kagum dengan bakat kau nita. jatuh hati anne tu dibuatnya....

:D

adeknurul - hehe! same course. one my bestest girl friends...

:D

Farhah - nanti kalau kita lepak mapley, aku cakap kat kau anne yg mana...

hehehe! :P

misteriaku - haaa? yeke? hehehe.... sorry CIK misteriaku....

:D

pergh.... ptt ar rjn beno nita ajk mkn rbtm... hayoyoo... itu anne mau fight sama abg kamel ka... haha

Khairil Hafizi - hehe! anne skali masak rbtm special punyaaaa!!

yeeehaaaa!!

:D

adekah anne yg selalu amek order itu??tggi lampai dan hidung manyak mancung~~~hahahah

wewittt!!~~
nh anne yg mne stu nh?

skati dia je.. haha. :P

Farhah - hahaha! hampir tepat! hehehe..... :P

Suraya i - aku bagi klue. hmm, anne yg slalu amek order, pastu slalu jaga kat counter....

hehehe! dapat? :D

wani - hahaha! ni crush betul niii.... :P

anne yg slalu ambik order ak ade 2. satu tinggi kurus. satu bulat kurang tinggi. tapi anne yg slalu jge kaunter yg bulat kurang tinggi tu. er, btul x?

fuh kembang kempis lah pemilik diri. maple nak kat dia.

maple kaya uhhh... hahahahha.

Suraya i - pandai!!! :D

YobSumo - hahaha! agak lah. tapi actually diorg kinda nice la.... kena bambu camana pun, muka tetap maintain.....

:D

betul2 ke die bg surat ni kt nita weh?haha

Rose - hahaha! takdelah. memamin je... aku saja je, bosan2.

anyway, memang mapley tu crush dgn nita! tu betul...

hehehe! :P

hahahhahaaha......cmne nk pgi ameeth lagi nie??

bolej je komen kt post i

-nita- hehee! pegi tu boleh, tapi aku rasa kali ni kau kena order air lain down....

kalau tak, habis lah kau. dia datangkan white coffee ais siap dgn decoration bunga2 skali...

hehehe! :P

Syalily - is it? owh, okey..... :D

huhu..nita pilihan diem yg white2 jerk tuh...mapley black2, tu yg die takmoo...hehee

Are'Ja - hahahaha! mungkin... ;D

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed