(oren. kenapa oren? sebab err... sebab oren punca vitamin c! haaa! kot....)


Aku merasa kagum dengan orang yang mampu membuat 2, 3 post dalam sehari. Mana diorang dapat idea ya?


Tak kisahlah pendek atau panjang, tapi post diorang tetap menarik. Aku nak study past year paper utk final exam pun kena klik kat post diorg dulu, baca, baru boleh start study. Magik apa diorang pakai ya? Antara member aku yang paling pandai buat post pendek2, macam Suraya nih! Tak caya? Sila layan blog beliau yang dilahirkan dengan nama Blog Suraya.


Maybe aku patut belajar menulis post pendek2. Macam yang aku cuba buat ni. Tapi, kenapa macam tak menarik saja? Haish!


Notakaki 1: Maaf kepada 'kamu', malam ni LAN utp tidak membenarkan student tidor lewat melayan YM. Maaf ya kamu. Dan. 'lagu' itu untuk akukah? :P

Notakaki 2: Aku selalu solat isya' malam2. Bila tengah kumur2 amek wudhu', aku perasan kadang2 gusi aku berdarah tetiba bila kena air sejuk. Budak Bio, ada sesapa boleh bagi penjelasan logik dengan menggunakan bahasa 'melayu' dan bukan istilah2 Bio yang aneh2? Terima kasih.


Chiow.


6 ulat gigit daun hijau:

mencapapkan aku d ctu.. -_-"

everyone has their own taste in blogging.
if u write a long post, yet it's interesting, orang tak akn kesah nk bc. =)

erm...tny la si 'kamu' tu lagu tu utk sape... *wink3*

Vit C slalu kurang dlm badan.. darah slalu nk kluar...

jaga kesihatan..

Suraya i - hmm, begitu ya? baik2.

:D

but i adore your style of writing...

seriously!

jijie - baik, akan ditanya secepat mungkin!

hua hua hua!

Lady Dyla - i see. Haa, thanks Lady Dyla for the info.

kan dah kata, memang ada yg power biologi kat sini ni....

:D

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed