(cubaan menyalakan lighter yg gagal kerana nak angkat pun hampir tak mampu. angin kuat sgt!)


Lain kali jangan percaya teori, hipotesis, inferens, pandapat atau perbincangan kawan-kawan yg ambek kursus Information Technology atau Information System tapi pandai2 nak bagi pendapat pasal benda2 elektrik!


Cukuplah kami menderita kepanasan berbulan-bulan lamanya disebabkan hasil teori pemikiran kawan-kawan yg seorang pun takde kepakaran pasal kipas sebenarnya! Hahahahaha!!! Susah payah teori 'Bilah Kipas Dipasang Terbalik' dicipta (klik sini!), rupanya sebab kipas tu berhabuk je. Sebab tulah angin dia tak kuat.


Tapi takpe, aku dan roomateku belajar sesuatu di pagi hari ini. Remy, Pedot, Bobo, Pisunk, Keane, jangan offended okeyh? Teori korang memang tak boleh pakai! Hahahahaha!!!


(nampak tak tangan tu terketar2 sebab 'terlalu sejuk'????)


14 ulat gigit daun hijau:

aku dah kate dahhhhhh......

mmg bkn sebab tu.......

tu la korang xnk denga ckp aku dlu........

kan dah panas.... bla bla bla bla....


hahahhaha....

erkkk lorghh..mcm mane la ko x tau pasal kipas berhabuk gile akan menyebabkan kepanasan?hukhuk..aku bru tau mase intern,

aku: ayah, kipas bilik tuh weng..tak rase sejuk langsung!padahal da pasang pling maksimum da!

ayah: bnyak la ko weng...kipas tuh dah bpe kurun berhabuk...memang la tak rasa angin..cube ko bersihkan sket..

lepas bertungkus lumus bersihkan smpi selsema...waahh!kipas laju tetibe!hahahha~

*tapi seyes, aku percaye gak yg bobo kate bilah kipas pasang terbalek tuuu*

kene tuka kipas baru tu bro

i think mmg bilah kipas tu yg terblk laaa

Ray Z - hahaha! kau lah orang pertama yang mengemukakan teori tuh wahai remy...

jangan kau lupa itu! hehehe.

:P

Farhah - haha! takdeah Farhah. kipas, kalau bilah pasang terbalik, dia akan gegar2 terus. memang kita akan tau kalau kipas tu terpasang, dia gegar.

bukannya tak keluar angin langsung....

hehehe! xpe, a new lesson. takkan kita tau semua benda kan? :D

Sharif John - kitorg baru bersihkan pagi tadi.

elok je berangin, laju pulak tu! hahaha! memang sebab habuk je. bukan sebab bilah kipas...

:D

kipas pun aku jadikan isu, erk?

wani - nope! bilah memang dah pasang betul...

cuma byk sgt habuk kat atas tu, that's why kitorg x prasan.

:D

:)

salam..blog hopping~
thx fer droppin ur comment on my post.
blog-friends? sure~ but im not a productive writer and i seldom update mine..howevr its gud to be friends. thx:)

weyh
bkn au la yg mengemukakan teori tu...

"-_-

tomyanfan - thanks. :D

Ray Z - yelahhhhhh tu! hahaha..... :P

bobo mmg suka wat pala...

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed