Thanx to Farhah for this award!!!

Sampai 2 kali dia sound aku kat shoutmix soh amek award nih.
Mekasih! Mekasih! Lihatlah dunia... Hehe! :P
Tapi aku demam selsema sejak smalam, so malam ni baru larat nk turun katil amek award. Haichiuw~

Pada aku.. Award2 ni penting jugak nk naikkan smangat blogging ye tak?
Dan aku bagi award ni kat sesapa yg tak penah dpt award okeyh? Kalau rasa nk award, silalah hamek! :D

Anyway, ada org offer aku Apple Ipod Nano 8Gb, rm400? Korg rasa berbaloi tak?





0 ulat gigit daun hijau:

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed