In this tag you have to talk everything about anyone that you like :

miss jijie a.k.a peggton ville

1. apakah hubungan anda dengan dia?
member blog. Dah lupa aku knal dia dulu, atau dia knal aku dulu.

2. 5 impression terhadap dia?
[kelakar][mata yg cantik][waiting…][suka icon2][bijak]

3. perkara yang paling memorable dia lakukan kepada awak?
mengucapkan terima kasih krana saya telah tag dia!

4. perkara yang paling memorable dia katakan pada awak?
ada kat facebook aku! Baru knal lar..

5. kalau dia kekasih awak?
takkan kot. She’s waiting for someone. and she’s older than me.

6. kalau dia jadi musuh awak?
takkan kot. Jumpa pun blom! Apahal nk jadi musuh?

7. kalau dia kekasih awak, awak akan??
jawapan rujuk no 5. Tapi KALAU, aku mesej dia hari2, sbb dia slalu tggu sms. Hehe!


8. kalau dia jadi musuh awak mungkin kerana
blog dia lagi nice dari blog aku! Hahaha!

9. overall impression tentang dia?
so far, the one n only. Guy who wish to tackle dier, better be honest!

10. the most desirable thing to do to her/him
buy her a birthday present I guess?

11. apakah awak rasa pandangan orang terhadap awak?
serius. Cakap lepas. Tak reti buat lawak. Good event manager.

12.apakah sebenarnya perangai anda?
serius. Cakap lepas, Tak reti buat lawak. Good event manager.

13. perangai anda yang anda benci?
senang fikir bukan2.

Even pada orang atau benda yg tak spatutnya.

14. orang yang anda ingin bersama
yg mengetahui, memahami dan sedia berkongsi seni yg wujud dalam diri aku.

15. katakan sesuatu untuk orang-orang yang suka anda
kalau lelaki – sapa nama kau? Ada facebook? Ym?

kalau perempuan – cantik? Hai there! U got YM?

Kurang cantik? Hai there.

Lagi kurg cantik? Thanx for the add! :P


16. tag 4 orang
[jijie][bobo][rahmah][nymQ (kalau free… :P)]

17. no 2 ada hubungan dengan siapa?
“Tuhan, kirimkanlah aku kekasih yg baik hati…”

Faham?

18. no 3 lelaki atau perempuan?
perempuan yg mempunyai smangat berkobar-kobar

19. no 1 single kah?
rasanya. Nk tau lanjut? Baca balik tag ini dari atas.

20. no 4 belajar apa?
dah grad. Skrg tggu nk jadi exec kat petronas, insyaAllah.

Habeh!

2 ulat gigit daun hijau:

haha..tau aje kamu ye...ish2.. xD

haha!
agaknya ada kemistri di mana2...
:P

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed