(casts utama siri My Girl. pedulikan yg lain, fokuskan retina korg pada yg no 4 dari kiri.)

Dulu, aku adalah antara jejaka2 macho yg pernah men'tag' manusia2 yg suka layan crita korea ni sbg jiwang.org , mat bunga, jambu, sayur dan yg sekapal dengannya. Waktu itu aku 1st year dan aku masih ingat, Akim Moxx adalah antara member2 aku yg terawal menjadi spesies yg berjangkit kronik dgn crita korea.

Sehinggalah suatu hari, Akim Moxx memperkenalkan aku dgn My Girl. Aku sahut cabaran Akim utk mengatakan aku akan layan serie ni sampai habes, dan demi Nasi Goreng Paprik Pak Ali dan Sweet Lassi Kassim, aku takkan tgk korea series yg lain! Dan aku begitu yakin, Akim Moxx akan sekurang2nya mengenyangkan aku dgn hidangan enak tersebut.

TAPI ke'cute'an Joo Yoo Rin atau Lee Da Hae, membuatkan aku tewas! Dari satu serie ke serie yg lain, My Girl membuat aku hilang RM7.00++ sebab blanja Akim Moxx! Nak kata crita dia konflik sgt2 pun tak, tapi lakonan Yoo Rin membuat aku tersenyum tiap kali melayan My Girl. Rasa macam cepat je satu serie tu habes! Lebih2 lagi bila Yoo Rin ketawa comel2, alahai, rasa nak terkam je! Tarik sket pony tail dia pastu usap2 pipi dia yg gebu cam harem tuh! Hish!

Siapa Yoo Rin? Korg cari lah balik serie My Girl... Gediks? Sket, tapi sebab dia comel, gua maafkan. Dan sampai hari ni, walaupun aku dah layan byk series korea yg lain, aku still rasa My Girl paling best! And Akim Moxx, thanx sebab kenalkan aku dgn Yoo Rin. Tapi ko tetap mat jiwang di mata, hati dan jiwa aku. Heheh!


(Yoo Rin buleh jadi aweks rock sket...)


(Yoo Rin pun buleh jadi sophisticated mother sket... mcm Lily Van Der Woodsen.)


(Yoo Rin pun sesuai jadi model iklan lotion mandi...)


(awek indie? bawak gi konsert ni, mau tak kenal member nih!)


(dan yg paling best, senyuman dia yg kelakar, innocent, sweet, full of spirit and inspiringly beautiful...)


video

(first time post video, sorry gua x reti nk centerkan... anyway, i know sesapa yg penah layan My Girl akan ingat every single scene in this video. kan? layann!!)


3 ulat gigit daun hijau:

yeay~ak pun mmg suke same yoo rin~

Pergh Bro..
Gua maner ader jiwang2 nie..
My Girl tue satu jer exception sbb awek dier lawa sgt...
Hehehe..
=p

Suraya - she's just so adorable isn't she? :)

ArnabJahat - hahaha! yelahhh... habes fullhouse? my sassy girl? snow queen? witch yoo hee?? :P

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed