Sapa kata Kamera Henpon xde kelebihan compared to DSLR atau Digicam?? Walaupun kamera henpon ni kadangkala kecik je dier punya resolution, tapi dalam bab snap2 picture ni, korg jgn nk memperkecikkan kebolehan dia. Senang2, kamera henpon bleh campak DSLR masuk longkang beb!

Kalau pakai DSLR yg besar gedabak dan buleh nampak sejauh 2 batu notika tu, korg ada bran nk amek gambar2 camni???


(botol air! owh, tak power? takpe! tengok bawah lagi...)


(botol kicap besaq! bak kata bobo. tak power jugak? takpe, bawah... bawah!)


(sbuah merc bersport rim 16 inci cuba membuat wheelie kat divider depan stadium malawati!)


(haaa! amacam? lu brani snap awek nak naek lrt pegi keje pagi2 pkai DSLR??)


(snap lagi! hahaha! kali ni aku kasi lagi clear baekk punya!)


(wuish!!! snap jarak korner lipat cecah side mirror punya dekat. amacam DSLR? lu brani masuk??)


(snap kawan member sendiri yg muka cun-tahap-tak-hengat! cam j.evans pun ada bai!)


(pic ni ibarat terminator la bagi DSLR! mana mungkin DSLR brani masuk gini punya rapat?!)


(ini? hehehe! sorry bro, lu letak sticker "liverpool supporter on board", takde org sanggup naik wira lu! hehe... :P)


chiow!


4 ulat gigit daun hijau:

Gamba num 6 seyesly cun. ummmppppphhh.....


bole DSLR amek gamba camni??
bole???
tgh2 nk pulas2 sane la, pusing2 cni la, tgk2 awek tu dah prasan korang nk snap gamba die. makan pelempang la jwbnye nnt. DSLR: no good

ini gamba yg ko amek rupenye
isk3..
hahahaha..
(bajet suci padahal ak pon penjenayah dlm gamba gak)

haha.
lawak2

Fab Ray - uyesh!! akhirnya member gua yg paling macho mengakui kata2 gua. mekaseyyy!!!

zettysoone - hahaha! masih ingatkah kamoo? :P

Rose IR - :P cheer~

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed