(best picture sepanjang hidup gua! uyeaayy!! lama dah nk buat gmbr camni... hahaha!)


(credit to sur sebab sanggup edit bg nmpk cam... err... cam serabut! hehe! :P)

Dah dekat sminggu dah Trip IGC ni lepas, aku baru terhincut-hincut post blog pasal trip nih. Adeyh. Maaflah, byk sgt benda yg datang tetiba, So idea nak tulis detail2 dah hilang.

Maka utk post percutian IT IS Jan’06 ke Melaka kali ni, aku rasa aku upload gambar jela ek? Kalau korg nk detail mana kitorg pegi, apa kitorg buat, cari je kat link2 blog yg ada kat kanan blog aku nih yg ada tajuk IGC, korg akan dapat crita tentang IGC ni dgn amatlah detail skali.

Okeyh, takmo mengarut panjang2, trip kitorg hari tu start pada 9 may n habis 10 may. Tapi sebab hari jumaat 8 may tu cuti ganti, so, malam tu kitorg enjoy dulu lepak2 OU sebelum ramai2 bertolak pagi esoknya.


(best gilerr game nih! sumpah ada pluang, gua nk try lagi... x mahal pown!)

Pagi 9 may, kitorg bertolak ramai2 ke Melaka. Ada la dalam 9 buah keta camtu, membawa lebih kurg 30 orang.

Destinasi pertama: A Famosa Waterworld!


(sampai, amek gambar lu...)


(uuyeahhh!! brenang hingga lupa tanggungjawab intern... haha!)


(pose seksi sket ahhhh...)


(gua cuba menakutkan pengunjung2 lain agar 'sea' lebih luas utk kami... :P)


(bido cam xde efek dgn serangan menghentak blikat gua... heran! heran!)


(last pic sebelum blah...)

Destinasi Kedua: Hotel Tanjung Putri Bidara!

Malam punya aktiviti, kitorg buat BBQ tepi pantai putri! Memang syok ahh!


(Round 1: gua tolong hidupkan api, pastu susun ayam mana2 patut...)


(Round 2: gua lepak2 tggu chef2 anak murid dtg prektis...)


(Round 3: Gua lepak2 main jenga sambil tggu ayam masak... hahahaa! :P)

Dah setel bbq, balik tidow!

Destinasi Ketiga: Mahkota Parade!


(it's me!!)


(satu-satunya shopping complex yg ada tugu skali ngan air pancut@... hihi)


Destinasi Keempat: Masjid Selat!


(dah setel smayang, ada sesi menari kat pekarangan masjid.. ish ish ish!)

Destinasi Kelima: Menara Taming Sari!


(hmm, cuba kaver muka excited! best dowh tgk dunia dari atas... nti gua nk buat rumah gua tggi2 camni... wakaka~)


(view melaka dari perspektif tapak sandal gua! heheh~ :P)


Lepas tu, semua pakat ramai2 konvoi balik KL. It was a hell out of an experience! Tak tau lepas ni bila pulak akan ada kesempatan utk buat aktiviti mcm ni lagi. Anyway, thanx dari Penglipur Lara secara personal utk Ojan, as orang yg b’tanggungjawab memecahkan kebuntuan minda dgn member idea nk gi Melaka, serta pada semua kanak2 IT IS yg sangat sempoi, best dan paling penting….

Korang tetap member baik aku selama lamanya!!! Yeeeeeeeehaaaaaaaaaaa!!!

0 ulat gigit daun hijau:

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed