(ini bukan suraya... sapa? baca no 13!)




1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

Ketenangan hati.



2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?

LG Cookie & Sleeveless shirt Goggles. Jean’s Levis masih blum mampu.


3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?

Hotel kat Pulau Perhentian Beach Resort. Ada sapa2 nak sponsor? :P



4. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?

Restoran Saba’ kat Cyberjaya. Arabian style. Agak sedap.



5. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

Karangkraf: Teknik2 Photoshop.



6. Apakah nama penuh kamu? EJA TERBALIK!

SUADRIF.Dekat2 dgn kete drift! Hehe!



7. Kamu lebih senang dengan ayah atau mak?

Mak kot. Arwah yah senang klau masuk hutan. Sebab dia slalu tinggal aku sensorg kat blakang.



8. Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama kalinya??Rowan Atkinson!



9. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?

Rohaimi Mat Ela, Falihin Azmi, Nasrul Ghazali, Ridhuan Abd Samad, Asfarizi, Abd Hakim Nordin, Ishak Zulkifly, Viknesh Kumar, Firdauz Mahmud, Abd Hafiz Hassan, Anwar Mahmod, Hasraimie Hasnan, Zulhilmi Abdullah, Fauzan Abdullah, Izzudin Nordin, Khairil Hafizi, Apih Syntech, Suraya Ideris, Nurul Safwanah, Nurmusnita, Nur Rahmah, Nurul Farhah… Eh? Dah lebih ke?



10. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri?

Masa kat asrama, memang la! Tapi skrg ada maid. Hehe! :P



11. Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi?

New York, Swiss dan North London.



12. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu..

+ Awek Keane!

+ Die-hard-fan Fernando Torres walaupun x minat bola!

+ Rumah sewa dia dkt wangsa maju.

+ Kepala memang sempoi, boleh layan sembang any topics! Any! Luar dan dalam...

+ Kurus dan takdela tinggi sgt pun! :P



13. 5 perkara yang amat saya gilai?

+ Lukisan

+ Photoshop

+ Winamp

+ Bawak moto kapcai petang2 kat kampung!

+ Elisha Cuthbert! Hehe…



14. Pelukan atau ciuman?

Pelukan! Yang second to ‘datang’ sendiri…



15. 8 perkataan yang sering diucapkan? (kalau marah kat sapa2 ahh)

+ SDFF!!

+ Whut The H**k!!

+ Bodo lar…
+ Leceh dowh!
+ Layan je!
+ dan lain2 yg sewaktu dengannya…




16. 8 buah buku yang paling baru dibaca

+ Ungu Karmila – RAM
+ Dilbert’s Management Techniques and Skills
+ Teknik2 Photoshop
+ Buku Teks Kajian Tempatan KBSR darjah 4 (jadi tutor anak sdara aku!)
+ Anwar Ibrahim (err…)
+ tu je kot.




17. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??

+ Crush – D. Archuletta

+ She Will Be Loved – Maroon 5

+ Scars – Papa Roach
+ This I Promise You – ‘Nsync


+ Blame It On Me - Akon

+ Nurnilam Sari - Awie

+ You Make Me Wanna - Blue

+ Itu Kamu – Estranged
+ That’s What You Get – Paramore



18. Mari men’TAG’ 8 orang lain…

Sapa bosan2 tak tau nk watpe.
Silakannnnn!!!





3 ulat gigit daun hijau:

ish ish,
kalo org yg wat tag yg di tag from aku msti de mention aku kurus.
(-__-)"

pidah,tadi ak saje2 search kt google nama aku..nk tgk apelah hasil dia..tibe2 terbaca ada blog yg guna nama aku(betol ke tu aku,ke org lain??)..apapun,ak terharu as i've been listed as one of ur good friend..xde org pn penah ckp ak ni kawan baik dia sblm ni,huhu :( (i sounded like a girl,aah lantak laa)..walaupun post ni dah lama,still terharuuu.. . .

Lzb p wzt l free porn, free porn. Que t, bys niwddq|hlg zwohhlp v pb ur.

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed