Aku jumpa link trailer filem "Merantau" ni kat mana tah.

Filem indon, dah tayang kat sana. Tapi kat Malaysia, blum masuk lagi.

Lagi kaw dari Ong Bak!!! Sebab??

Filem ni kisah pasal silat... silat kan lagi 'dekat' ngan sejarah budaya kita???

Check it OUT!!!!

:D

oooopsss lupa, nti gua story pasal review filem Star Trek. Nantikan~

2 ulat gigit daun hijau:

style..nih kne tengok neh....

yeahhh!! mesti!!

keep hoping ia akan ditayang kat mesia... :D

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed