(no. 5 :P)


Ini tag yang ringkas saja dari Rahmah. And I was trying hard to be funny. So, kalau tak kelakar buat-buat kelakar lah ya?

5 Benda yang Membuat Aku Paling Gembira?

1) Lulus ujian memandu praktikal dengan kadar yang cemerlang
2) Bermain futsal dengan kawan-kawan (jadi keeper) dan dirembat di bahagian ehem ehem!
3) Lecturer datang ke kelas, duduk kejap lepas tu cakap "Owh, I forgot my slides. I think I just cancel the lecture." (wooohooooooo!!!!)
4) Bermain bersama anak-anak saudara yang seramai 13 orang itu. Dah besar-besar dah semua.
5) Memandu kereta di persisiran pantai sambil dengar lagu 'Breathless', bukak cermin luas-luas dan having her leaning on my shoulder....

And ultimately,

Mestilah bersama dengan mak aku, makan hidangan yang dia masak dan duduk-duduk berborak tentang kehidupan dengan dia...


22 ulat gigit daun hijau:

yg no 1 tu simple eh? wahhh :P

no 3 best! tp..dah nk hbis sem dah..

Wa.. rindu my mummy..

Kenapa yang number 2 tu leh jadi benda yang menggembirakan?

no 3 tk leh blah
hahhahhha

aku plek naper no. 2,3 dan 4 tu bleh menggumbirakan ko?haha..

no 5 jiwang! =P

Oh, I like n03!!! Tapi dah takleh buat, haha~

Orkid - haha! agak simple. aku kena pusing depan petronas je...

hehehe! :P

Fauzan A - aah kan? lupa pulak. boleh tak kalau dah keje nanti pun macam tu?

hehehe! :P

Wani g g g - call her... :D

sophie - sebab lepas ni I dah grad. so i think dah tak banyak peluang untuk bermain futsal dengan rakan-rakan seperti sekarang ni.

moreover, itu kenangan yang tak dapat dilupakan sampai bila-bila. 2 kali kot kena!

jane 3 - hahaha! you pun sama kan?

:P

pendekar mustar - aku memang pelik. no 2 sebab lepas ni dah memang jarang dah nak dapat main futsal dengan korang.

no 3 sebab aku memang tak suka sesetengah lecture yang boring dan membencikan!

no 4 sebab aku memang suka budak-budak.

Suraya I - lihat gambar. heh! :P

Alex A - cuba apply di office. hehehe! :P

ojan pon ske no 1 jgak kan~ hahaha

Khairil H - hahaha!

yg last tu..jewang..hahah

maCy - hahaha... u never think of having the same experience?

:P

num 3 terbaik :P

hudhud - haha! thanks! :D

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed