Ahhh, bosan sungguh! Apesal la bosan sgt ni???

Hari ini hari yg tidak brapa produktif utk aku di pejabat. Dari pagi td, aku hanya ada mood sepoi sepoi bahasa utk sekadar mencari informasi ttg satu software yg bakal memudahkan aku membuat sebuah website. Pkul 11 aku dah start layan benda2 lain.

Tetiba aku t’dengar nyanyian merdu zapin, dendangan yg begitu dekat dgn telinga aku. Mula2 aku cuba perhatikan siapa punya suara yg begitu memukau. Alih2 perut aku terasa sakit. Owh, perut ini sudah mula menyiapkan effect2 dan percussion2 yg secukupnya utk mengaum minta diisi.

Aku lapar! Dem!

Aku sangkakan suara Diana Danielle yg sedang menari lenggang lenggok di depan anak mata yg sedang dr td dok kebosanan melihat skrin computer. Heheh~

Sabar ya sayang. Skejap lagi kau santaplah sepuas-puasnya. Tapi nk makan kat mana?


Burger King? Ahhh, bosan! Lagipun Bobo ada sejarah hitam ngan awek counter dia. Burger King Kong ada tak?


KFC? Hari tu dah makan ayam togel. Mau bau ayam aku klau hari2 makan ayam goreng pak cik Sanders nih!

Melompat2 ngko yer?? Lompatlah! Lompatlah!
McD? Aku dah boikot. (ada orang boikot lagi ke?) Hmm…


Nampak gaya aku follow budak2 ni ah. Follow je ye. Mana2 hidangan yg terlintas pasti disebat dgn rakus dan penuh nikmat. Pasti! Tapi bukan aku nk usha cari Levi’s ke selai? Jeans aku dah byk yg lama. Yg aku pkai dari foundation pun ada. Tapi dah lusuh tahap gaban. Ni nk kena cari yg baru nih.
Wulamak aiii! Fit bontot tuh… Ngeh3x~
(idaman gue nij, levi's 501... cup cup cup!)

Kejap lagi boss aku xde. Nice! Boleh hang out jap lepas lunch. Lepak2 kat satu tempat ekslusif yg hanya manusia2 dan geng2 sperti aku yg tau. Siapa kata KLCC xde tempat lepak yg best? Hehehe~

Hmm, utk blog ini, aku kena upload picture. Kasi drama sket. Hehehe. Baru masyuk. Aku baru tau blog aku xde picture. Patutla mcm tak meriah. Owhhh. Yeahhh. Lepas ni masuk picture2 byk. Masuk byk2.

Okeyh, mau chiow. Till then~

Oooops, lupa. Nti gua tunjuk jeans levi’s baru gua! Heheh…

2 ulat gigit daun hijau:

haa..ade gmabr bru menarik..aku bab2 gmbar aku expert sket..first pic ko sgt menarik..tp.gmbar burger king, kfc and mcd tuh, nape tak letak gmbar food die? ayam die ker..gmbar sehingga menjilat jari ke..msti syuk!! aku tgk msti aku lpar..heheh :D

nway..nice try!! hehe :D

beb..lpa nk bgtaw..kalo ko nk bli jeans, let me know k..aku nk grab gak satu..tp..bulan levis lar..tak mampo tho :D

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed