Penglipur Lara sebelum ini bisa mengatakan post yg terbaru akan ada dalam dunia kersani sakti pada 15 April...

Tapi nmpknya, tarikh itu mungkin akan dipercepatkan pada 10 April kerana hari ini Penglipur Lara sudah selesai meng'upload' segala post2 lama di dunia kersani sakti...

10 April, nantikan post yg baru, imej baru, gaya baru dan pemikiran baru dari Penglipur Lara.
Dan pasti akan ada picture juga. bukan hanya tulisan dan coretan seperti post2 sebelum ini...

Harap2 pembaca2 dalam dunia kersani sakti akan gembira.
:D


1 ulat gigit daun hijau:

Wahaha~! Selamat kembali~!

Nway, yuang soalan tuh, firstly banner tu teknik cuber jaye je resize, haha~ Ade kot carenye nak buat tapi NymQ tak rajin lak nak check out. Secondly I think it'd be okay whichever size u choose tapi kalo ikutkan pandangan peribadi gambar besar kan lagi menarik kat blog? I'd say big for me, haha~

EH, nak add kat list blog, leh?

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed