Erm, pada korg yg dah view blog aku..

Mekasih byk2 diucapkan. Maaf la, hamba baru belajar bertatih dalam dunia blog ni.

Post2 aku dalam bulan april ni kebayakannya post2 aku yg telah aku letakkan di notes aku di facebook. So, klau korg rasa mcm pernah baca, yeah, it's right. I've posted it on my facebook.

So, maybe start dari 15 April, aku takkan lagi gunakan notes ni facebook utk curahkan pendapat, atau langsingkan minda, sebaliknya mulai 15 April, aku akan gunakan blog Penglipur Lara ini utk sebarang idea dari minda kecil lagi hina ini...

N thanx again sapa2 yg appreciate serta komen post2 aku... selamat melangkah ke dunia Penglipur Lara pula selepas ini... :D

Mekasih, Chiow~

3 ulat gigit daun hijau:

huhu..
encik daus juge suda ade blog..
truskan usahe memblogging~

nway..letak bnyk gmbar..baru menarik..notes kat facebook pon mmg hakikat aku tak bace..pnjg..heheh :D

tgk blog aku..mcm2 gmbar ade..hehe :D
visit k..heheh :D

suraya - yerp. sudah lama ada sebenarnya. cuma baru ingin aktif.

fauzan - hehe. skrg ni tgh post2 isu2 lama. maybe 1o april akan ada new look, new vision pada kersanisakti.

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed