Minggu ni antara minggu paling byk benda dalam kepala hotak aku…

 

Tapi satu benda yg aku proud, boleh kata semua benda2 tu melibatkan member2 kamcing and coursemate aku sebenarnya.

 

I swear to God i appreciate spending all the good times dgn korg. Sempoi nk mampus! 


Panglima2 yg berjuang ngan aku di kampus tronoh...


(antara rakan2 bola aku. pedot the galah! time MU kalah, dialah menjadi rakan gelak2 kutuk mu kaw2!!! hahaha!!!)



(sem 2. bobo cuba mempraktikkan teknik cengkaman beruang koala pada remy, pemilik wajaenzo dan bido, ahli sumo wakil olimpik, smentara keane menjadi referee.. eh, apa jari keane tuh? :P)



(eh, eh ni bukan aku nih!! mcmana bleh te'release ni?? heheh~)


(cubaan akim utk menjadi pembuat grafitee di poster RM!! nice la bro... setan sungguh la lu!)



(zetty and suraya, dua dua kelakar! tapi semangat n fokus, two thumbs up!! :D)



(asal ada gambaq bido atau bobo, mesti terhidang santapan depan diorg! wahaha!)



(depan lab EE, walaopun aku budak CIS! heh~)


Check out antara idea2 bernas yg telah mengeringkan idea haku dan bakal jugak melonsongkan poket haku!


Penyebab Otak Serabut Satu : IGC trip ke Melaka

 

Pada yg tak tau apa itu IGC, ia adalah nama lain bagi kuih donut dalam bahasa sanskrit yg diterjemah dalam kitab veda edisi ke 15 kurun yg lalu. Takde ah! IGC ni singkatan frasa ITIS Gathering Community, yg mana namanya aku suggest utk first time, n trus dtrima oleh member2 aku yg lain.

 

Maybe sebab diorg malas nk fikir, atau maybe diorg rasa kejam sgt nk tolak idea aku… hahaha!

 

Anyway, 9 dan 10 May ni, aku dgn Ojan dah plan a vacation utk kanak2 ITIS seramai 30 yang mana kitorg akan ramai2 pegi ke Melaka utk trip satu hari, satu malam!! Wah wah wah! Tdoq sebilik ke bang??

 

Ha’ah!

 

Err…

 

Takdeah! Kami book 3 bilik la wey. And sceneries kat hotel tu memang nice. Tak mau crita byk, dah buat nti, baru aku upload segala pics itu.

 

Gempaxx!! Gempaxx!!!

 

Sebenarnya, sebelum ni pun kitorg pernah ada event bukak puasa ramai2 kat Morven Peak kat Ipow, tapi takkan semua event based on nk memenuhkan ‘tong-tong gas’ dan ‘tempayan-tempayan naga’ je kan??



(aweks2 yg menemani kitorg malam tu... :D)




(saudara keane yg tergigit kulit siput! kulit pun habes malam tu... ish ish ish!)



(cubaan aku cuba menyepit crabball dgn kelajuan cahaya!! gagal~)



(Bido sangatlah heppy meal dpt melanya steamboat!! :P)


Korang paham ke ‘tong-tong gas’ dan ‘tempayan-tempayan naga’ tu apa?? 


PERUT!!!

 

So, kali ni kitorg wat pembaharuan, kitorg akan pegi Melaka!! Yeeehhaaaa!!!

 

Penyebab Otak Serabut Dua : Warehouse sale kat Stadium Malawati


Tgh2 pening2 pale plan nk gi Melaka, tetiba Keane suggest satu cadangan weekend trip yg tak mampu ditepis atau ditolak oleh kaum wanita batch kami.

 

Warehouse Sale in the house people!!!

 

Memang kaw2 kena pada masanya, so alih2, kitorg jadikan ni sbg trip preIGC pulak.


So, bila benda dah havoc, sorg demi sorg kaum hawa batch kami menunjukkan minat menghabiskan duit skoler diorg kerana aku memang dah tau, diorg ni semua memang kaki shopping!

 

Jgn kata makeup and beg tangan, tgk lipstick MAY atau Shiseido pun diorg dah berlenja2 air liur jkluar... Memang fan shopping habes ahh!

 

Alang2, kebetulan pulak malam tu ada game final FA antara Kelantan ngan Selangor. So, maybe kitorg trus pegi sana lepas merembat 2 3 barang yg tak perlu sgt pun sebenarnya.


Aku nk cari jeans je, dapat dalam selai dua, brambus lah. Hehe!

 

Tapi dah namanya warehouse sale kan???

 

Pastu ada la lagi 2 3 benda kat rumah yg masih tak settle. But regardless of that, aku rasa aku tak kisah utk burn 2 hari weekend aku yg packed ni dgn member2 yg memang best!!

 

Next post aku akan upload pics semua event dan event2 tempelan nih! Tempelan ke?Takdelah tempelan sgt kan? Sebab aku pun join jugak!

 

Heh~

 

Hahaha!! Short and shades x cari lagi ni nk gi pantai? Wuhhuuuuuu!! 

(shades!! pelindung mata dari sinar UV yg memancar2... aahhhh!!)



(bunge2 punye hawaiian short... perghh!!)

(surfboard!! hahaha... dream on baby!!)

 nilah dia wishlist accesory yg bakal merobek skoler aku dgn rakusnya...

Len kali pulak…

 

:D

3 ulat gigit daun hijau:

mat pi!! gmbar aku tak de!!! nie nk kna ban penglipur lara nie!! hahahaa :D

uish..gadis yg bername suraya tu cm ak..kan?kan?
hehe..

kat warehouse sale tu de je short kot matpi..x jmpe ke?

Fauzan - gambar ko masuk next post... don worry. mesti ada punya..

suraya - xmo short biasa2. nk short hawaii. hua hua hua! :P

daun hijau

daun hijau

ilustrasi pensil & cinta

Projek ini sudah lama aku rancang, tapi hingga saat ini baru diberikan sedikit kekuatan, ruang dan masa untuk benar-benar merealisasikannya.

Baru saja bermula, InsyaAllah sedikit demi sedikit projek ini akan aku usahakan dan sampai waktunya nanti, akan aku dedahkan secara umum matlamat dan hasil sebenar projek ini pada sahabat, kawan dan rakan-rakan bloggers.

Ianya projek yang ringkas, tapi amat sangat bermakna untuk kersani. Harap kalian sabar menunggu.

kira ulat

ulat rajin

kroni ulat hijau

ulat hijau

tiga

tiga

rendam

rendam

sembang ulat


ShoutMix chat widget

pustaka ulat

FEEDJIT Live Traffic Feed